EMPEDRAT
INGREDIENTS:

- 500 gr DE MONGETES DEL GANXET
- 1 TOMÀQUET MADUR
- 1 CEBA TENDRA
- 1 PEBROT VERD
- OLIVES NEGRES
- 8 ANXOVES
- 100gr. DE TONYINA EN CONSERVA D'OLI
- 100 gr. DE BACALLÀ ESQUEIXAT
- SAL
- OLI D'OLIVA VERGE
PREPARACIÓ:
- POSEU LES MONGETES DEL GANXET BULLITS EN UNA SAFATA I SALEU-LOS.
- PEL DAMUNT AFEGIU-HI EL TOMÀQUET,EL PEBROT, LA CEBA, PICATS BEN PETITS.
- AL DAMUNT LA TONYINA ,LES ANXOVES EL BACALLÀ I LES OLIVES NEGRES.
- AMANIU-HO AMB L'OLI D'OLIVA.
LES MONGETES SÓN RIQUES EN VITAMINES DEL GRUP B ,POTASSI, FERRO I MAGNESI.
No hay comentarios:
Publicar un comentario