GASPATXO
INGREDIENTS:

- 1 Kg DE TOMÀQUETS MADURS
- 1 COGOMBRE
- 1 PEBROT VERD ITALIÀ
- 2 ALLS
- 50 Gr DE PA DE FOGASSA DUR
- 250 Ml. D'AIGUA FREDA
- 50 Ml. D'OLI D'OLIVA VERGE
- 30 Ml. DE VINAGRE DE XERÈS
- SAL
PREPARACIÓ:
- RENTEM TOTES LES VERDURES I LES TROSSEGEM.LES FIQUEM DINS DE LA BATEDORA AMB EL PA,L'OLI,ELS ALLS,L'AIGUA,EL VINAGRE DE XERÈS I LA SAL.
- HO TRITUREM FINS OBTENIR UNA TEXTURA FINA.
- UN COP TRITURAT HO PASSEM PER UN COLADOR FI.
- LO FIQUEM UN PARELL D'HORES A LA NEVERA PERQUÈ ES REFREDI BÉ.
- ES POT ACOMPANYAR TROSSETS AMB TROSSETS DE PA FREGIT,TROSSETS BEN PETITS DE PEBROT,COGOMBRE I TOMÀQUET.
EL GASPATXO ÈS UNA FONT D'ENERGIA,FIBRA I VITAMINES
No hay comentarios:
Publicar un comentario