lunes, 8 de julio de 2019



      GASPATXO

INGREDIENTS:


     
  • 1 Kg DE TOMÀQUETS MADURS
  • 1 COGOMBRE
  • 1 PEBROT VERD ITALIÀ
  • 2 ALLS
  • 50 Gr DE PA DE FOGASSA DUR
  • 250 Ml. D'AIGUA FREDA
  • 50 Ml. D'OLI D'OLIVA VERGE
  • 30 Ml. DE VINAGRE DE XERÈS
  • SAL

PREPARACIÓ:

  • RENTEM TOTES LES VERDURES I LES TROSSEGEM.LES FIQUEM DINS DE LA BATEDORA AMB EL PA,L'OLI,ELS ALLS,L'AIGUA,EL VINAGRE DE XERÈS I LA SAL.
  • HO TRITUREM FINS OBTENIR UNA TEXTURA FINA.
  • UN COP TRITURAT HO PASSEM PER UN COLADOR FI.
  • LO FIQUEM UN PARELL D'HORES  A LA NEVERA PERQUÈ ES REFREDI BÉ.
  • ES POT ACOMPANYAR  TROSSETS AMB TROSSETS DE PA FREGIT,TROSSETS BEN PETITS DE PEBROT,COGOMBRE I TOMÀQUET.
EL GASPATXO ÈS UNA FONT D'ENERGIA,FIBRA I VITAMINES

No hay comentarios:

Publicar un comentario